Cauta

Certificat de garantie

 

Nature Gallery, magazin online operat de S.C. Nature Gallery S.R.L. cu sediul in Sacele, Str. G. Moroianu, Nr 94, Brasov, avand CUI RO25539672, J08 /757/2009, detinatoare a Autorizatiei eliberata de ANPC, Nr: 9756 pentru efectuarea de operatiuni cu metale pretioase si pietre pretioase, asigura, garanteaza si declara pe propria raspundere, ca bijuteriile din argint, importate si comercializate de societate, nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu normele UE.

 

Pietrele naturale pot prezenta mici diferente si imperfectiuni de culoare sau crapaturi, acesta nu este un defect, este aspectul lor natural.

 

Orice produs cumparat din magazinul online Nature Gallery poate fi returnat in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform legislatiei in vigoare.

Clientii naturegallery.ro vor returna produsele cumparate, in ambalajul original, impreuna cu factura si certificatul de garantie, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

 

Garantia se acorda pentru 30  zile calendaristice de la data cumpararii produsului.

În cazul în care un produs se defectează din cauza defectelor de fabricație, în decurs de 30 zile, ne asumăm una din următoarele obligații, în funcție de natura defectului și de stocul existent:

1. de a înlocui produsul deteriorat,

2. de a repara produsul deteriorat,

3. de a returna contravaloarea produsului deteriorat.

 

În cazul apariției unui defect, este necesar să ne contactati telefonic si sa trimiteti produsul respectiv, prin curier, la adresa Str. Republicii Nr.3 din Brasov.

 

Aceasta garantie va asigura ca bijuteriile sunt din argint (garantia se refera la faptul ca bijuteria este din argint si este marcata corespunzator) si ca nu-si vor schimba proprietatile in cazul in care respectati conditiile generale de folosire, descrise mai jos.

 

In perioada de garantie, in cazul in care aveti o reclamatie si doriti sa trimiteti un produs pentru reparatie, va rugam sa va asigurati ca produsul este trimis impreuna cu factura fiscala si in ambalajul original.

Conform legii 449/2003, art.11 alin.2, cumparatorul nu poate cere inlocuirea bijuteriei din motivul caderii pietrelor.

Orice reparatie la produsele aflate in termenul de garantie se va efectua in mod gratuit sau se va inlocui produsul, daca se confirma faptul ca un defect de material sau de manopera a reprezentat cauza unei asemenea deteriorari, mai degraba decat utilizarea necorespunzatoare a produsului de catre cumparator.


 

Instructiuni de folosire si ingrijire a bijuteriilor.

 

Va recomandam sa feriti bijuteriile de lovituri, sa le dati jos inainte culcare, inainte de a face baie, de a spala vasele sau inaintea altor activitati similare in care bijuteriile ar veni in contact cu apa, detergenti, produse cosmetice si chimice sau corozive, pentru a evita caderea pietrelor, uzura partilor care contin piele naturala sau alte materiale, oxidarea argintului, distrugerea lacului de protectie de pe unele bijuterii din argint.

 

Fiecare bijuterie se va pastra intr-o punga separata pentru a evita deteriorarea lor prin atingere.

 

Argintul este un metal care se oxideaza, procesul fiind accelerat de contactul cu umezeala . Oxidarea argintului este un proces natural, nu este un defect. Curatati bijuteriile din argint simplu cu o carpa moale, solutii speciale pentru curatarea argintului, pentru a le reda stralucirea. De asemenea, nu folositi parfumuri sau spray fixativ in vecinatatea bijuteriilor.

 

Nu lipiti pietrele cazute cu adeziv tip “picatura” sau orice alt tip.

 

Nu expuneti mult timp bijuteriile la soare intrucat acestea isi pot pierde din luciu sau se pot decolora.