Cauta

Plata

 

Momentan singura modalitate de plata este cu numerar - ramburs.

Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, catre curier.

 

 

Livrarea produselor.

 

Livrarea produselor face in interval de 1-3 zile din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (termen de livrare, stocuri, preturi). Validarea comenzii se face telefonic sau online de catre operatorii nostri.

Livrarea se efectueaza prin intermediul firmei de curierat rapid Fan Courier.

Livrarea oricarei expeditii se face in bune conditii si in deplina confidentialitate, oriunde pe teritoriul Romaniei cu exceptia zilelor de sambata-duminica, a sarbatorilor legale si zilelor nebancare, in care nu se fac livrari.

Livrarea bijuteriilor se face de luni pana vineri in intervalul orar 09.00-18.00 si, din acest motiv, va rugam sa ne comunicati adresa unde veti fi in acest interval de timp (serviciu, acasa, etc.).

Comenzile cu o valoare de peste 300 de lei beneficiaza de livrare GRATUITA pentru toate orasele din aria de acoperire Fan Courier. Pentru comenzile a caror valoare este mai mica de 300 de lei, se va percepe o taxa de livrare.

In caz de nemultumiri fata de serviciile de livrare ale firmei de livrari partenere contactati-ne la contact@naturegallery.ro.

Nu putem fi responsabili pentru prejudicii cauzate de intarzieri in livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari de strada sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica curierul rapid sa livreze la timp, fapt pentru care nu vom plati despagubiri pentru prejudiciile creeate de nelivrarea la timp a produselor.