Cauta

 

Procedura de retur.

 

1. Ne trimiteti produsul pe care doriti sa il returnati (recomandabil prin curier), la adresa Str. Republicii nr. 3, Brasov.

2. La primirea coletului, noi vom trimite catre dvs. banii aferenti contravalorii produsului. Termenul maxim legal este de 14 zile calendaristice de la data la care am fost informati de catre client ca se retrage din contract.

3. In cazul in care trimiteti produsul pe care doriti sa il returnati prin curier, este necesar sa il trimiteti cu valoare de ramburs, egala cu valoarea produsului pe care doriti sa il returnati. Astfel, cand ne este livrat coletul de catre curier, noi vom plati suma de ramburs curierului, care va va aduce banii cash a doua zi dvs.

Produsul va fi returnat in cutia sa originala,  impreuna cu factura si certificatul de garantie.

 

Pentru mai multe informatii despre procedura de returnare va rugam sa ne contactati la 0751246577 sau la adresa de email: contact@naturegallery.ro .


 

Procedura de schimb.

 

1. Ne trimiteti produsul pe care doriti sa il schimbati (recomandabil prin curier), la adresa Str. Republicii nr. 3 din Brasov.

2. La primirea coletului, noi vom trimite catre dvs. produsul nou solicitat de dvs. pentru inlocuirea celui vechi.

 

In cazul in care valoarea noului produs este mai mare decat cea a produsului comandat initial, diferenta va fi achitata la curier, in momentul in care primiti noul colet;

 

In cazul in care valoarea noului produs este mai mica decat cea a produsului comandat initial, va vom trimite diferenta de bani in coletul ce contine noul produs solicitat.

 

Pentru mai multe informatii despre procedura de returnare va rugam sa ne contactati la 0751246577 sau la adresa de email: contact@naturegallery.ro .