Cauta

Informatii despre site

  • Site-ul www.naturegallery.ro este administrat de NATURE GALLERY SRL cu sediul social in Sacele

  • Numar de Inregistrare la Registrul Comertului Brasov: J08/757/2009, CUI RO25539672

  • Capital Social Subscris si varsat de 200 lei.

  • Site-ul comercializeaza produse doar pe teritoriul Romaniei.

 

 

Acceptarea conditiilor

Utilizarea site-ului naturegallery.ro, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea dvs. a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.

In situatia in care nu sunteti de acord cu aceste conditii, va solicitam sa nu utilizati site-ul nostru de internet.

Naturegallery.ro isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, va solicitam sa urmariti in mod periodic eventualele modificari.

 

Drepturile de autor

Informatiile publicate pe naturegallery.ro apartin site-ului, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii Nature Gallery SRL care administreaza site-ul.

Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare.

Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de email contact@naturegallery.ro

 

Incheierea contractului

Odata cu inregistrarea unei comenzi pe site-ul naturegallery.ro, cumparatorul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de societatea Nature Gallery SRL – administrator site, respectiv prin telefon sau email.

 

Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi. Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii nu echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator.

 

Dupa plasarea comenzii, pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda consumatorului/cumparatorului, fara o notificare prealabila, iar acesta va primi inapoi banii incasati de societate in termen de 14 zile. Totodata, ne rezervam dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, in functie de disponibilitatea acestora in stoc.

 

Pentru orice informatie legata de disponibilitatea produselor de pe site ne puteti contacta la nr. 0751246577.

 

Livrarea produselor face in interval de 1-3 zile din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (termen de livrare, stocuri, preturi). Toate informatiile/modalitatile folosite pentru descrierea bunurilor pe site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, livrare, stocuri, preturi.

Produsele sunt disponibile in limita stocului.

 

Limitare raspundere naturegallery.ro

Site-ul naturegallery.ro, precum si orice software utilizat in cadrul acestuia sunt furnizate in modalitarea in care se gasesc si atat cat sunt disponibile, fara nici un fel de garantii, exprese sau implicite, inclusiv, dar fara a se limita la, garantii implicite de comercializare, adaptarea la o anumita utilizare sau neincalcarea termenilor.

Nu ne asumam raspunderea pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea site-ului naturegallery.ro in totalitate sau partial.

 

Anulare comanda

Naturegallery.ro administrat de Nature Gallery SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturile, caracteristicile sau imaginile produselor.

In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, naturegallery.ro  isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva fara o notificare prealabila.

 

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai:

  • preturile afisate pe site-ul naturegallery.ro sunt rezultatul unei erori materiale;

  • produsul/produsele comandata nu se mai afla pe stoc;

  • datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte;

 

Garantii

Toate produsele sunt insotite de factura si certificat de garantie pe o perioada de 30 zile (producator sau vanzator). Pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea garantiei.

Nu eliberam duplicate pentru certificatul de garantie.

 

Litigii

Eventualele litigii in legatura cu executarea contractului vor fi rezolvate intre vanzator si consumator/client pe cale amiabila, in caz contrar, parţile putându-se adresa instantei de judecata competente de la sediul comerciantului/ Nature Gallery SRL, respectiv Judecatoria Brasov.

 

Protectia datelor

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de Nature Gallery SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs., un membru al familiei dvs. ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determina anularea comenzii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre dvs. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Daca unele din datele despre dvs. sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

Modalitati de plata

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

Plata produselor comandate de pe site-ul naturegallery.ro conform acestor "Termeni si Conditii" se poate efectua la livrarea produselor.


 

Modalitati de livrare

Livrarea produselor se va face oriunde in tara. Nature Gallery SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Livrarea produselor este gratuita pentru comenzi cu valoare de peste 200 de lei in orasele unde exista locatii Fan Courier (a se consulta http://www.fancourier.ro/download/locatiiFAN.pdf).

Se va aplica un tarif de livrare suplimentar pentru comenzile livrate in locatii unde Fan Courier nu are sediu. Costul suplimentar va fi comunicat clientilor inainte de livrarea produselor comandate.

 

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

 

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

 

Nature Gallery SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de societate, care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

 

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Nature Gallery SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de la acest client.